artikel

CROW bevordert ‘duurzaam’ asfalt

infra

De CROW-werkgroep ‘asfalt geproduceerd bij lagere temperaturen’ wil met het rapport ‘Laagtemperatuurasfalt (LTA) voor een duurzame verharding’ de grootschalige toepassing bevorderen van LTA. Nederland liep volgens de werkgroep aanvankelijk voorop met de ontwikkeling van deze milieusparende asfaltvariant. Onder meer de Verenigde Staten hebben er sindsdien meer werk van gemaakt. Ruim een kwart van de markt […]

De CROW-werkgroep ‘asfalt geproduceerd bij lagere temperaturen’ wil met het rapport ‘Laagtemperatuurasfalt (LTA) voor een duurzame verharding’ de grootschalige toepassing bevorderen van LTA. Nederland liep volgens de werkgroep aanvankelijk voorop met de ontwikkeling van deze milieusparende asfaltvariant. Onder meer de Verenigde Staten hebben er sindsdien meer werk van gemaakt. Ruim een kwart van de markt bestaat er inmiddels al uit LTA.

Reageer op dit artikel