artikel

Infra Relatiedagen uitgegroeid tot levendig en groot evenement

infra

Infra Relatiedagen uitgegroeid tot levendig en groot evenement

De Infra Relatiedagen, GWW-vakbeurs in Hardenberg, is gegroeid. Zo’n 360 exposanten zorgen voor een levendige beurs met innovaties en duurzame producten.

Het lijkt wel alsof de economische crisis aan de Infra Relatiedagen voorbijgaat. Maar misschien past de formule juist bij een economische moeilijke periode. Het is een vakbeurs ‘zonder toeters en bellen’. Geen lezingen, geen themapaviljoens, geen evenementen. Daar hebben de exposanten en bezoekers volgens organisator Malika Palaster geen behoefte aan.

Netwerken en innovaties ontdekken, daar gaat het om. De organisatie claimt veel aandacht voor duurzaamheid, arbeidsomstandigheden en innovaties – en de deelnemers maken dat waar. De vakbeurs onderscheidt zich bovendien door gratis parkeren en kosteloze catering. Zelfs de toegang is gratis met een entreebewijs verkregen van een exposant of de organisatie.

De Infra Relatiedagen vinden tot en met donderdag ’s middags en ’s avonds plaats in de Evenementenhal in Hardenberg.

Meer over de Infra Relatiedagen onder het kopje gerelateerde artikelen onderaan dit artikel!

Reageer op dit artikel