artikel

‘Waterambities mogen niet ten onder gaan’

infra Premium

‘Waterambities mogen niet ten onder gaan’

De uitdagingen om Nederland nu en in de toekomst droog te houden en voldoende ruimte voor schoon water te hebben, zijn groot. Dat schrijft Robbert Coops vandaag in een opinieartikel in Cobouw.

Vandaag vindt in Nieuwspoort het Waterdebat plaats waarin verschillende vragen die Coops in zijn artikel bespreekt aan de orde komen. “Dreigen de Nederlandse waterambities ten onder te gaan aan de bezuinigingen en boekhoudkunsten van de Nederlandse overheid? Waar is toch eigenlijk het geld? Moeten er fiscale vrijstellingen komen voor bedrijven die hun waterkennis weten te exporteren?”

Robbert Coops, werkzaam bij organiserend bureau Schuttelaar, hoopt dat het debat ook concrete acties zal opleveren. “De deelnemende kamerleden kunnen we straks houden aan hun uitspraken in de discussie.” De discussie is vanaf vijf uur ’s avonds live te volgen op www.waterforum.net. Tweets via #waterdebat.

 

Reageer op dit artikel