artikel

Uitrusten op een omgeklapt reclamebord

infra

Groundlevel in Spankeren brengt onder de naam MultiSits een reclamebord op de markt dat omgeklapt kan worden tot zitmeubel. Deze innovatie in het straatmeubilair heeft een stalen buitenframe met een naar beide kanten draaiend binnenframe. Hierin is een plaat gemaakt van het materiaal Axpet, dat wordt geproduceerd door Bayer. Axpet is vergelijkbaar met perspex en […]

Groundlevel in Spankeren brengt onder de naam MultiSits een reclamebord op de markt dat omgeklapt kan worden tot zitmeubel.

Deze innovatie in het straatmeubilair heeft een stalen buitenframe met een naar beide kanten draaiend binnenframe. Hierin is een plaat gemaakt van het materiaal Axpet, dat wordt geproduceerd door Bayer. Axpet is vergelijkbaar met perspex en is slagvast en krasbestendig. Het materiaal is tevens brandveilig en uv-bestendig.

Het binnenframe draait naar één of beide kanten door middel van een contragewicht. De units, die los of met een aantal aan elkaar gemonteerd, worden geleverd, kunnen zowel in bestrating als op een tegel- of betonvloer worden verankerd. Groundlevel noemt het geringe ruimtebeslag als een van de voordelen van de MultiSits. Als systeem kan het bijvoorbeeld een looproute afbakenen.

Reageer op dit artikel