Whitepapers

Papierloos bouwen

bouwbreed 2646

In de bouwsector wordt nog steeds veel gebruikgemaakt van papier. In de meeste bouwketens staan printers en dossierkasten gevuld met diverse bouwtekeningen. De kasten worden bovendien regelmatig aangevuld met nieuwe papieren versies.

Papierloos bouwen

Op basis van de beschikbare bouwtekeningen (met bijvoorbeeld doorsnedes en details) worden belangrijke beslissingen genomen. Maar zijn deze tekeningen altijd up-to-date en daarmee betrouwbaar?

Kortom: handmatig actualiseren van tekeningen is een tijdrovende en vooral foutgevoelige handeling. Maar hoe zorg je dan voor actuele data om fouten te voorkomen? Daar lees je alles over in de whitepaper Papierloos bouwen. Download nu de whitepaper en voorkom fouten.

Meer weten over papierloos bouwen? Download dan hier de whitepaper.

Reageer op dit artikel