Whitepapers

Vertaling van productgegevens verlicht werk van producent

bouwbreed 2429

Iedere producent van bouwmaterialen krijgt er onvermijdelijk mee te maken: afnemers die een ander online systeem gebruiken dan zijzelf. Uitwisseling van informatie over artikelen is daardoor lastig. Artikelnummers en prijseenheden zijn niet hetzelfde en gehanteerde inleesformaten verschillen.

Vertaling van productgegevens verlicht werk van producent

Een producent kan veel tijd en moeite besparen door gebruik te maken van een dataservice. Administratie- en calculatiesoftware met artikel- en prijsgegevens van producten kunnen helpen met inboeken van bestellingen, berekenen van kosten en voorraadbeheer.

Zo kan een producent zich weer richten op de core business.

Download hier de whitepaper.

Reageer op dit artikel