Whitepapers

Efficiënte toegangscontrole voor de bouwplaats

bouwbreed 3550

Efficiënte toegangscontrole voor de bouwplaats

Heras Mobile Fencing & Security introduceert de bouwoplossing Smart Access. Heras Smart Access is een eenvoudig en betrouwbaar systeem voor tijdelijke toegangscontrole en tijdsregistratie, op basis van een draadloos plug and play principe. Met een video zijn de basisprincipes van het systeem inzichtelijk gemaakt.

Draadloos, plug & play

Heras Smart Access is toepasbaar op alle poorten, slagbomen en tourniquets, ook die van derden. Nieuw ontwikkeld zijn de scanner (leest passen en of vingerafdrukken) in combinatie met de smart box (installatiekast). Smart Access is te huur en op de bouwplaats hoeft enkel de stekker in het contact. Het systeem bespaart heel veel (administratieve) rompslomp en vergroot daarmee de efficiëntie op de bouwplaats en in uw werkprocessen.

Download

 

Reageer op dit artikel