Whitepapers

9 Manieren om de kosten van uw wagenpark te verlagen

bouwbreed 3137

9 Manieren om de kosten van uw wagenpark te verlagen

ls (bouw-)ondernemer met een wagenpark zijn er heel veel dagelijkse aspecten waarop u kunt bezuinigen. Zo blijkt uit dit whitepaper. Heeft u bijvoorbeeld een gedegen onderhoudsschema voor uw wagenpark? Staat u wel eens stil bij het rij- én parkeergedrag van uw werknemers?

De voordelen van een systeem voor wagenparkbeheer

In dit whitepaper wordt ingesleten gedrag van u en uw werknemers even kritisch bekeken: hoe kunt u slim bezuinigen door aanpassing van gewoonten en het monitoren van het gebruik van de wagens? Met eenvoudige aanpassingen wordt het kostenplaatje van uw wagenpark beter beheersbaar. Natuurlijk zijn daar ook systemen voor: Fleetmatics REVEAL is zo’n systeem.

Download

Reageer op dit artikel