video

ISSO maakt met Layar ‘hybride’ jaarboek

bouwbreed

ISSO maakt met Layar ‘hybride’ jaarboek

ISSO, denktank voor de installatiesector, koppelt zijn jaarboek 2014-2015 aan Layar. De lezer kan op die manier digitale extra’s tot zich nemen.

ISSO denkt met Layar nieuwe vormen van kennisoverdracht te krijgen. De keuze voor een ‘hybride’ jaarboek sluit volgens het instituut aan op de veranderingen die momenteel in de bouw plaatsvinden. Installateurs halen steeds vaker informatie op via smartphone of tablet. Een aantal pagina’s van het jaarboek zijn te scannen met de gratis Layar-app. De lezer moet die nog wel installeren op smartphone of tablet. Daarna krijgt hij onder meer rekentools en instructiefilmpjes aangeboden.

Elke ‘verrijkte’ pagina is voorzien van het Layar-logo. De ervaringen met jaarboek moeten de basis leggen voor de toekomstige digitale bibliotheek van ISSO. In het jaarboek houdt de organisatie de lezers voor dat nieuwe markten andere technische kennis vergen. Niet in de laatste plaats omdat de klant mondiger is geworden en steeds beter op de hoogte raakt van wat technisch mogelijk is. Daarmee verandert ook de rol van ISSO dat meer moet doen dan technologische ontwikkelingen volgen. Het draait even zeer om de overdracht en de toepassing van zulke kennis.

Video: ISSO jaarboek gekoppeld aan Layar

Bron: ISSO

Video

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels