partner nieuws

Een warmtebeeldcamera in één klik

bouwbreed 401

Van je smartphone of tablet een multifunctionele warmtebeeldcamera maken: ideaal voor allround metingen.

Een warmtebeeldcamera in één klik

Met de FLIR One warmtebeeldcamera kan vloerverwarming worden gelokaliseerd, warmtelekken en koudebruggen worden opgespoord, net als vochtplekken, lekkages en zelfs een huisdier in het donker. De collectie bestaat uit drie versies: de FLIR One, FLIR One LT en de FLIR One Pro. De SEEK Thermal is er ook in 3 versies: de Compact, Compact Pro en Compact XR.

Stand-alone warmtebeeldcamera

Voor wie die geen koppeling aan smartphone of tablet wil, maar wel met een pocket size warmtebeeldcamera wil inspecteren, zijn er stand-alone warmtebeeldcamera’s beschikbaar. FLIR heeft de compacte C2 en C3 en SEEK THERMAL de SHOT en SHOT PRO. Beiden maken naast de thermische foto een gewone foto. Ze worden geleverd met app software en zijn uitgevoerd met een touchscreen.

Warmtebeeldcamera.nl is de webshop van Sensor BV, de FLIR Platinum distributeur van de Benelux en specialist op het gebied van FLIR warmtebeeldcamera’s en FLIR en Extech meetinstrumenten. Sensor BV is exposant op Vakbeurs Energie en dus van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 oktober te vinden in de Brabanthallen in Den Bosch: hal 3, stand F.026.

Professionals hebben gratis toegang tot Vakbeurs Energie. Klik hier voor registratie!

Reageer op dit artikel