Bouwbedrijven ter overname gezocht

Bouwbedrijven ter overname gezocht

Bouw- of onderhoudsbedrijf midden Nederland In de regio Utrecht-Amersfoort-'t Gooi zoekt een middelgroot bouwbedrijf ter versterking van haar activiteiten een bouw- of onderhoudsbedrijf ter overname met een omzet van circa 2 tot 5 miljoen euro op jaarbasis. Bouwbedrijf regio Haarlem-Hoofddorp-Amsterdam Een allround bouwbedrijf gevestigd in Midden Nederland en het westelijk deel van de Randstad zoekt

Bouw- of onderhoudsbedrijf midden Nederland

In de regio Utrecht-Amersfoort-‘t Gooi zoekt een middelgroot bouwbedrijf ter versterking van haar activiteiten een bouw- of onderhoudsbedrijf ter overname met een omzet van circa 2 tot 5 miljoen euro op jaarbasis.

Bouwbedrijf regio Haarlem-Hoofddorp-Amsterdam

Een allround bouwbedrijf gevestigd in Midden Nederland en het westelijk deel van de Randstad zoekt als structurele invulling van gerealiseerde omzetgroei een klein bouw-/aannemingsbedrijf in de noordelijke helft van de Randstad. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf met minimaal 2 à 3 tot maximaal circa 10 personeelsleden. Indien mogelijk zal de onderneming worden voortgezet op de huidige locatie.

Bouwbedrijf regio Veenendaal-Ede

Klein allround bouwbedrijf zoekt uitbreiding in de regio Veenendaal-Ede. Men is op zoek naar bedrijf met een omzet van ca. 1-3 miljoen euro en bij voorkeur voornamelijk activiteiten in het onderhoud. Zowel een overname via de weg der geleidelijkheid als een directe overname behoren tot de mogelijkheden.

Wenst u hierover met ons van gedachten te wisselen of heeft u vragen? Neemt u dan geheel vrijblijvend en vertrouwelijk contact op via (033) 455 58 89. Meer informatie is te vinden op www.oldehartmanadvies.nl en het totale aanbod van overnamemogelijkheden op www.bouwbedrijvenbeurs.nl.