partner nieuws

Bouwbedrijven te koop

bouwbreed 627

Olde Hartman Advies B.V. is actief op het gebied van bedrijfsoverdracht, fusies en overnames in de bouwnijverheid en heeft reeds meer dan 350 overnametrajecten succesvol begeleid. Hieronder een aantal van de actuele mogelijkheden.

bouwbedrijven te koop

Bedrijven te koop:

Bouwbedrijf regio zuid Drenthe werkzaam voor gemeente, overheid en bedrijven

Allround aannemingsbedrijf actief in het onderhoud- en verbouwsegment in de regio van zuid Drenthe, is op zoek naar een overnamekandidaat. Dit kan zowel een privépersoon als een collega aannemer zijn. De omzet is circa 1 miljoen euro en de opdrachtgevers zijn onder andere overheidsinstellingen, gemeente, bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft een goede reputatie in de regio, veel vaste relaties en een eigen machinale werkplaats. De betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na overname worden overeengekomen.

Aannemingsbedrijf regio Haarlem-Amsterdam met een omzet van circa 2 miljoen euro

Allround bouwbedrijf actief in het verbouw- en onderhoudssegment, werkzaam voor enkel professionele opdrachtgevers, zoekt een geschikte overnamekandidaat. De omzet ligt rond de 2 miljoen euro en de opdrachtgevers zijn voornamelijk woningbouwverenigingen en VvE’s. Het personeelsbestand bestaat uit circa 10 personen. De orderportefeuille is redelijk gevuld. Het bedrijf heeft veel vaste relaties en een goede reputatie. De betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na overname bepaald worden.

Onderhoudsbedrijf regio Amsterdam actief in renovatie, groot onderhoud en klantenwerk

Ter overname aangeboden; een onderhoudsbedrijf in de regio van Amsterdam, met een omzet van circa 3 miljoen euro. Het bedrijf is actief in de onderhoud-, verbouw-, afbouw- en renovatiewerkzaamheden. Klantenwerk en groot onderhoud valt ook onder hun activiteiten. Veelal werkt de onderneming voor professionele opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen en diverse bedrijven. Het aantal personeelsleden is circa 25 personen. Het bedrijf heeft veel vaste relaties en een goede reputatie. De betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na overname bepaald worden.

GWW bedrijf Midden Nederland actief in de aanleg en onderhoud van infrastructuur

Ter overname aangeboden, een GWW bedrijf in het midden van Nederland met een omzet van circa 2 miljoen euro. Het bedrijf is voornamelijk actief in de aanleg en het onderhoud van infrastructuur. Het personeelsbestand bestaat uit 10 tot 12 personen. Dit bedrijf is ook zeer interessant om aan te sluiten bij een groter GWW-bedrijf.

 

Bedrijven gevraagd:

Middelgroot W- & E-installatiebedrijf gezocht

Groot allround aannemingsbedrijf is ter versterking van haar activiteiten op zoek naar een installatiebedrijf in zowel W- als E-installaties. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf in het midden van het land met circa 15 tot 20 personeelsleden. Indien gewenst kan de huidige directie betrokken blijven om de overname te begeleiden.

Bouwbedrijf regio Drechtsteden-Alblasserwaard met circa 5 tot 15 medewerkers

Een landelijk opererend middelgroot bouwbedrijf zoekt ter versterking van de activiteiten een bouw- of aannemingsbedrijf in de regio Drechtsteden-Alblasserwaard.  De voorkeur gaat uit naar een onderneming met een personeelsbestand van circa 5 tot 15 personen. Indien gewenst kan de oud ondernemer na de overname in afbouwende mate betrokken blijven.

Gevelbedrijf in de Randstad actief in gevelreiniging en -onderhoud

Ondernemer van een onderhoudsbedrijf met een omzet van circa 4 miljoen euro, zoekt ter versterking van haar activiteiten een gevelbedrijf in de Randstad. Met de gewenste activiteiten in gevelreiniging en -onderhoud. Bij voorkeur een bedrijf met een personeelsbestand van circa 10 personen. Indien gewenst kan de oud ondernemer in onderling overleg betrokken blijven.

 

Wenst u over een van deze profielen met ons van gedachten te wisselen of heeft u vragen? Neemt u dan geheel vrijblijvend en vertrouwelijk contact op met een van de heren olde Hartman (033) 455 58 89. Meer informatie is te vinden op www.oldehartmanadvies.nl en het totale aanbod van overnamemogelijkheden op www.bouwbedrijvenbeurs.nl.

Reageer op dit artikel