partner nieuws

Bouwbedrijven te koop

bouwbreed 985

Bouwbedrijven te koop

Olde Hartman Advies B.V. is actief op het gebied van bedrijfsoverdracht, fusies en overnames in de bouwnijverheid en heeft reeds meer dan 350 overnametrajecten succesvol begeleid. Hierbij een aantal van de actuele mogelijkheden:

Bouwbedrijf Regio Zuidoost Drenthe

Bouwbedrijf voornamelijk actief in de nieuwbouw en verbouw van woningen en bedrijfspanden en machinaal timmerwerk voor derden, zoekt een overnamekandidaat. De omzet zit rond de € 750.000,-. Het personeelsbestand bestaat uit circa dire personen, daarnaast huren ze regelmatig flexibel twee tot drie timmerlieden in. De onderneming heeft een goede reputatie, veel vaste relaties en een eigen machinale werkplaats. De betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg worden bepaald.

Bouwbedrijf Regio Amsterdam-Amstelveen-Hoofddorp-Haarlem

Het betreft een bouwbedrijf met een omzet van circa € 800.000,-. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit verbouw, onderhoud en renovatie bij een zorginstelling, overheid, VvE, bedrijven en particulieren (circa 30% van het totaal). Het aantal personeelsleden is circa vijf inclusief de directie. Het is een bedrijf met een goede reputatie, veel vaste relaties en een redelijk gevulde orderportefeuille.

Vastgoedonderhoudsbedrijf Apeldoorn-Hoogeveen

In de regio Apeldoorn-Hoogeveen zoekt een eigenaar van een vastgoedonderhoudsbedrijf aansluiting c.q. overname door een (onderhouds)bedrijf. De onderneming werkt veel voor professionele opdrachtgevers en heeft een omzet van circa 2 miljoen euro. Ook verzorgt het bedrijf verzekeringswerk, restauratiewerkzaamheden en er is een goed gevulde orderportefeuille aanwezig. Het personeelsbestand bestaat uit circa 15 personen en de huidige bedrijfsleider (2e man) kan het bedrijf redelijk zelfstandig leiden.

Onderhoudsbedrijf/schilder regio Amsterdam

De ondernemer van een onderhouds- en schildersbedrijf uit de regio van Amsterdam draagt het bedrijf graag over aan een andere partij. De omzet ligt rond de 1,5 miljoen euro en het bedrijf is actief in onderhoud, verbouw, renovatie en restauratie. Diverse gemeente instellingen, scholen, VvE’s, beleggers, zorginstellingen en bedrijven zijn opdrachtgevers van dit bedrijf. De orderportefeuille is goed gevuld. Het personeelsbestand bestaat uit circa tien personen. Ook het bedrijfspand wordt bij de overname te koop aangeboden. De betrokkenheid van de directie kan in onderling overleg na overname bepaald worden.

Wenst u over een van deze profielen met ons van gedachten te wisselen of heeft u vragen? Neemt u dan geheel vrijblijvend en vertrouwelijk contact op met een van de heren olde Hartman (033) 455 58 89. Meer informatie is te vinden op www.oldehartmanadvies.nl en het totale aanbod van overnamemogelijkheden op www.bouwbedrijvenbeurs.nl.

Reageer op dit artikel