partner nieuws

Bouwbedrijven te koop

bouwbreed 4555

Bouwbedrijven te koop

Olde Hartman Advies B.V. is actief op het gebied van bedrijfsoverdracht, fusies en overnames in de bouwnijverheid en heeft op dit reeds meer dan 350 overnametrajecten succesvol begeleid. Hierbij een aantal van de actuele mogelijkheden:

Onderhoudsbedrijf regio Groot Amsterdam

Het aannemingsbedrijf is voornamelijk actief in het onderhouds-, renovatie- en verbouwsegment. De jaarlijkse omzet ligt rond de 1 miljoen euro, gerealiseerd bij scholen, winkelbedrijven, beleggers, vastgoedeigenaren, architecten, bedrijven en particulieren. Het personeelsbestand bestaat uit circa 5 vakbekwame personen. Het bedrijf heeft, mede doordat het reeds meer dan een halve eeuw bestaat, veel vaste relaties en een goede reputatie. De betrokkenheid na de overname van de huidige directie is in onderling overleg. Zowel de overname door een collega bouwonderneming als door een ervaren privépersoon behoort tot de mogelijkheden.

Bouwbedrijf regio Friesland-Groningen

Ter overname aangeboden een bouwbedrijf actief in het nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudssegment en met een omzet van circa 1 miljoen euro. De opdrachtgevers bestaan uit gemeente, scholengemeenschap, zorginstellingen, architecten, bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft een redelijk gevulde orderportefeuille en een personeelsbestand van circa 5 personen, met daarnaast veel vaste relaties. Betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname.

Bouwbedrijf Gouda-Den Haag

Bedrijf actief in het nieuwbouw-, onderhoud- en verbouwsegment met een omzet van circa 1 miljoen euro zoekt een overname kandidaat. Dit kan zowel een bedrijf of privé persoon zijn. Het werkgebied is de regio Den Haag-Gouda. De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft circa 5 personeelsleden en een redelijk gevulde orderportefeuille. Betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na overname te bespreken.

Wenst u hierover met ons van gedachten te wisselen of heeft u vragen? Neemt u dan geheel vrijblijvend en vertrouwelijk contact op via (033) 455 58 89. Meer informatie is te vinden op www.oldehartmanadvies.nl en het totale aanbod van overnamemogelijkheden op www.bouwbedrijvenbeurs.nl.

Reageer op dit artikel