partner nieuws

Wat is de overeenkomst tussen een gasfornuis en de woningbouw?

bouwbreed 58

Omdat 2% rendement en 12% faalkosten al jaren de norm is in zijn bedrijf besluit een bouwondernemer op zoek te gaan naar een betere bron van inkomsten. Als gerespecteerd lid van bouwend Nederland haalt hij de opdracht binnen om het komend jaar 40.000 nieuwe gasfornuizen te produceren in 2.000 varianten. Wat zou u in zijn […]

Wat is de overeenkomst tussen een gasfornuis en de woningbouw?

Omdat 2% rendement en 12% faalkosten al jaren de norm is in zijn bedrijf besluit een bouwondernemer op zoek te gaan naar een betere bron van inkomsten. Als gerespecteerd lid van bouwend Nederland haalt hij de opdracht binnen om het komend jaar 40.000 nieuwe gasfornuizen te produceren in 2.000 varianten. Wat zou u in zijn situatie gaan doen?

Download het Whitepaper >>

Reageer op dit artikel