partner nieuws

Online Platform Bedrijven Te Koop Of Gevraagd

bouwbreed 412

BouwBedrijvenBeurs biedt ondernemers uit de bouwsector een online totaal platform van aangeboden en gevraagde bedrijven in de bouwnijverheid. Hierbij gaat het om B&U-bedrijven, installatie-, GWW- en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven. De profielen op deze pagina komen vanuit dit online totaal platform. Wenst u meer informatie over een profiel, klikt u dan op het  […]

Online Platform Bedrijven Te Koop Of Gevraagd

BouwBedrijvenBeurs biedt ondernemers uit de bouwsector een online totaal platform van aangeboden en gevraagde bedrijven in de bouwnijverheid. Hierbij gaat het om B&U-bedrijven, installatie-, GWW- en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven.

De profielen op deze pagina komen vanuit dit online totaal platform. Wenst u meer informatie over een profiel, klikt u dan op het  betreffende profiel en u wordt doorverwezen naar de website van BouwBedrijvenBeurs. Daar vindt u tevens meer informatie over de dienstverlening en de contactgegevens van BouwBedrijvenBeurs. U kunt vertrouwelijk en geheel vrijblijvend contact opnemen.

De nieuwste koop- en verkoopprofielen van BouwBedrijvenBeurs staan dagelijks in de online nieuwsbrief van Cobouw.nl.

Actieve begeleiding bij bedrijfsovername

BouwBedrijvenBeurs is een onderdeel van Olde Hartman Advies B.V. De overnameadviseur specifiek actief in de bouwnijverheid. Wenst u actieve begeleiding bij het verkopen van uw bedrijf of het kopen van een bedrijf, dan bent u bij Olde Hartman Advies B.V. aan het juiste adres. Zij heeft hierin reeds 15 jaar ervaring en meer dan 300 overnames actief begeleidt. Bent u lid van Bouwend Nederland, de VMRG, OnderhoudNL of Uneto-VNI, dan is het eerste, geheel vrijblijvende en vertrouwelijke kennismakingsgesprek met Olde Hartman Advies B.V. kosteloos.

Bekijkt u ook de weblog op Cobouw.nl waarin Olde Hartman Advies B.V. haar kennis en ervaring deelt:
Blog Olde Hartman ›
Bedrijfsprofiel van Olde Hartman Advies ›

Bouwbedrijven te koop en gevraagd

Reageer op dit artikel