Online Platform Bedrijven Te Koop Of Gevraagd

Online Platform Bedrijven Te Koop Of Gevraagd

BouwBedrijvenBeurs biedt ondernemers uit de bouwsector een online totaal platform van aangeboden en gevraagde bedrijven in de bouwnijverheid. Hierbij gaat het om B&U-bedrijven, installatie-, GWW- en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven. De profielen op deze pagina komen vanuit dit online totaal platform. Wenst u meer informatie over een profiel, klikt u dan op het

BouwBedrijvenBeurs biedt ondernemers uit de bouwsector een online totaal platform van aangeboden en gevraagde bedrijven in de bouwnijverheid. Hierbij gaat het om B&U-bedrijven, installatie-, GWW- en specialistische bedrijven, zoals schilders- en gevelbouwbedrijven.

De profielen op deze pagina komen vanuit dit online totaal platform. Wenst u meer informatie over een profiel, klikt u dan op het  betreffende profiel en u wordt doorverwezen naar de website van BouwBedrijvenBeurs. Daar vindt u tevens meer informatie over de dienstverlening en de contactgegevens van BouwBedrijvenBeurs. U kunt vertrouwelijk en geheel vrijblijvend contact opnemen.

De nieuwste koop- en verkoopprofielen van BouwBedrijvenBeurs staan dagelijks in de online nieuwsbrief van Cobouw.nl.

Actieve begeleiding bij bedrijfsovername

BouwBedrijvenBeurs is een onderdeel van Olde Hartman Advies B.V. De overnameadviseur specifiek actief in de bouwnijverheid. Wenst u actieve begeleiding bij het verkopen van uw bedrijf of het kopen van een bedrijf, dan bent u bij Olde Hartman Advies B.V. aan het juiste adres. Zij heeft hierin reeds 15 jaar ervaring en meer dan 300 overnames actief begeleidt. Bent u lid van Bouwend Nederland, de VMRG, OnderhoudNL of Uneto-VNI, dan is het eerste, geheel vrijblijvende en vertrouwelijke kennismakingsgesprek met Olde Hartman Advies B.V. kosteloos.

Bekijkt u ook de weblog op Cobouw.nl waarin Olde Hartman Advies B.V. haar kennis en ervaring deelt:
Blog Olde Hartman ›
Bedrijfsprofiel van Olde Hartman Advies ›

Bouwbedrijven te koop en gevraagd

Olde Hartman Advies B.V. heeft op het gebied van actieve overnamebegeleiding zeer ruime ervaring en een groot netwerk opgebouwd, door reeds meer dan 300 overnametrajecten actief te hebben begeleid. Olde Hartman Advies B.V. heeft hierin onder andere een samenwerking met de ondernemersorganisaties Bouwend Nederland, VMRG, OnderhoudNL en Uneto-VNI.

De hoofdactiviteit van Olde Hartman Advies B.V. is het actief begeleiden van de verkopende partij. Daarnaast kan Olde Hartman Advies B.V. u ook goed ondersteunen bij de volgende activiteiten:

•    Begeleiding kopende partij bij het zoeken naar uitbreiding/versterking.
•    Begeleiding bedrijven bij familieoverdracht.
•    Begeleiding bedrijfsoverdracht naar personeel.
•    Organisatieadvies/bedrijfsanalyse, gericht op de toekomst van het bedrijf en huidige bedrijfsvoering.
•    Werving en selectie van UTA-personeel.

Een onderdeel van Olde Hartman advies B.V. is BouwBedrijvenBeurs.nl. Deze website is een totaal platform van gevraagde en aangeboden bedrijven per specialisme in de bouw, zoals B&U, installatie- en GWW-bedrijven. U kunt zich daar aanmelden voor de online nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van onze nieuwste profielen. Klikt u op de afbeelding om naar deze website te gaan of gaat u naar: www.bouwbedrijvenbeurs.nl