partner nieuws

Bouwbedrijven ter overname gezocht

bouwbreed 205

Bouw- of onderhoudsbedrijf midden Nederland In de regio Utrecht-Amersfoort-‘t Gooi zoekt een middelgroot bouwbedrijf ter versterking van haar activiteiten een bouw- of onderhoudsbedrijf ter overname met een omzet van circa 2 tot 5 miljoen euro op jaarbasis. Bouwbedrijf regio Haarlem-Hoofddorp-Amsterdam Een allround bouwbedrijf gevestigd in Midden Nederland en het westelijk deel van de Randstad zoekt […]

Bouwbedrijven ter overname gezocht

Bouw- of onderhoudsbedrijf midden Nederland

In de regio Utrecht-Amersfoort-‘t Gooi zoekt een middelgroot bouwbedrijf ter versterking van haar activiteiten een bouw- of onderhoudsbedrijf ter overname met een omzet van circa 2 tot 5 miljoen euro op jaarbasis.

Bouwbedrijf regio Haarlem-Hoofddorp-Amsterdam

Een allround bouwbedrijf gevestigd in Midden Nederland en het westelijk deel van de Randstad zoekt als structurele invulling van gerealiseerde omzetgroei een klein bouw-/aannemingsbedrijf in de noordelijke helft van de Randstad. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf met minimaal 2 à 3 tot maximaal circa 10 personeelsleden. Indien mogelijk zal de onderneming worden voortgezet op de huidige locatie.

Bouwbedrijf regio Veenendaal-Ede

Klein allround bouwbedrijf zoekt uitbreiding in de regio Veenendaal-Ede. Men is op zoek naar bedrijf met een omzet van ca. 1-3 miljoen euro en bij voorkeur voornamelijk activiteiten in het onderhoud. Zowel een overname via de weg der geleidelijkheid als een directe overname behoren tot de mogelijkheden.

Wenst u hierover met ons van gedachten te wisselen of heeft u vragen? Neemt u dan geheel vrijblijvend en vertrouwelijk contact op via (033) 455 58 89. Meer informatie is te vinden op www.oldehartmanadvies.nl en het totale aanbod van overnamemogelijkheden op www.bouwbedrijvenbeurs.nl.

Reageer op dit artikel