partner nieuws

Joulz Energy Solutions op RailTech beurs

bouwbreed 84

Joulz Energy Solutions op RailTech beurs

Niet voor niets dus geeft Joulz Energy Solutions acte de présence op de RailTech beurs op 28 tot en met 30 maart 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht. Wij ontmoeten opdrachtgevers, leveranciers en railprofessionals Op stand 3.314 in hal 3 ontmoet het Joulz Rail-team nieuwe en bestaande opdrachtgevers en leveranciers uit de railsector. Op woensdag […]

Niet voor niets dus geeft Joulz Energy Solutions acte de présence op de RailTech beurs op 28 tot en met 30 maart 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Wij ontmoeten opdrachtgevers, leveranciers en railprofessionals

Op stand 3.314 in hal 3 ontmoet het Joulz Rail-team nieuwe en bestaande opdrachtgevers en leveranciers uit de railsector. Op woensdag 29 maart vindt op de beurs bovendien de Rail Carrière Dag plaats. Onze recruiters komen deze dag graag in contact met vakmensen met railervaring. We hebben diverse vacatures op dit gebied.

Bekijk onze film over railprojecten

Uiteraard laten we voor zo’n groot publiek graag een stukje van ons werk zien. Wie niet naar de RailTech komt, kan de film met onze railprojecten in Groningen en Schiedam hier bekijken.

Reageer op dit artikel