partner nieuws

Joulz Energy Solutions opnieuw gecertificeerd voor Veiligheidsladder 3

bouwbreed 15

Joulz Energy Solutions opnieuw gecertificeerd voor Veiligheidsladder 3

“De groei is meer dan verwacht. Dit komt tot uitdrukking in de scores. Veiligheid zit in de genen.” Veiligheidscultuur blijven ontwikkelen Veiligheid staat binnen Joulz centraal. Wij zien de Veiligheidsladder 3 dan ook als een belangrijke volgende stap in veiliger werken, naast de reeds bestaande (veiligheids)procedures en –instructies. We stoppen hier niet, we blijven ons […]

“De groei is meer dan verwacht. Dit komt tot uitdrukking in de scores. Veiligheid zit in de genen.”

Veiligheidscultuur blijven ontwikkelen

Veiligheid staat binnen Joulz centraal. Wij zien de Veiligheidsladder 3 dan ook als een belangrijke volgende stap in veiliger werken, naast de reeds bestaande (veiligheids)procedures en –instructies. We stoppen hier niet, we blijven ons inzetten om veiligheid binnen Joulz verder te verbeteren. De ambitie is er om in de toekomst trede 4 van de Veiligheidsladder te bereiken. Joulz beschikt daarnaast uiteraard over diverse certificaten op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu.

Reageer op dit artikel