partner nieuws

Een speelse tuin maken met betonelementen

bouwbreed 173

Betonnen tuinmeubels en -tafel Betonelementen worden ook wel u-elementen of profielen beton genoemd. U komt ze bijvoorbeeld veel tegen in parken. Heeft u recent overwogen om nieuwe tuinmeubelen aan te schaffen, maar bent u bang dat deze snel worden aangetast door diverse weersomstandigheden? Dan is de aankoop van een betonelement een aanrader. U kunt er zowel […]

Een speelse tuin maken met betonelementen

Betonnen tuinmeubels en -tafel

Betonelementen worden ook wel u-elementen of profielen beton genoemd. U komt ze bijvoorbeeld veel tegen in parken. Heeft u recent overwogen om nieuwe tuinmeubelen aan te schaffen, maar bent u bang dat deze snel worden aangetast door diverse weersomstandigheden? Dan is de aankoop van een betonelement een aanrader. U kunt er zowel een tuintafel als tuinmeubels mee creëren.

Alle voordelen van betonelementen op een rij

Een betonelement van bedrijven als betondingen.nl heeft een aantal voordelen ten opzichte van houten of plastic tuinmeubelen. Zo kunt u er unieke tuinmeubels mee maken, en kiest u voor duurzaam materiaal. U kunt er het gehele jaar door gebruik van maken. U kunt ze volledig naar eigen wens ‘pimpen’ door ze te verven. Bovendien is beton recyclebaar en voordelig in aanschaf. Het is een investering die u binnen een kort tijdsbestek terugverdient.

Wees creatief en ga aan de slag

Wilt u iets anders in de tuin en deze vooral een speels karakter geven? Een betonelement kan daar zeker een belangrijke bijdrage aan leveren. Maak gebruik van betonverf of mozaïek om er een geheel eigen karakter aan te geven. Kies voor mooie bloemen en planten om het geheel kleurrijk aan te kleden. U bepaalt helemaal zelf wat u mooi vindt en waar de betonelementen in uw tuin komen te staan. Inspiratie opdoen? Neem gerust een kijkje op Pinterest of kijk bij afbeeldingen op Google om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Reageer op dit artikel