partner nieuws

Zo kiest u de juiste camera-unit voor uw bouwterrein

bouwbreed 18

In deze whitepaper helpen wij u een keuze te maken uit de belangrijkste functionaliteiten van een cameramast en bijbehorende services, inclusief een 6-stappenplan. Mobiele camera units zijn een goed middel om bouwterreinen te beveiligen. Daarnaast wordt zo’n camera unit ook steeds vaker ingezet bij toezicht in het publieke domein zoals bij evenementen en overlast in […]

Zo kiest u de juiste camera-unit voor uw bouwterrein

In deze whitepaper helpen wij u een keuze te maken uit de belangrijkste functionaliteiten van een cameramast en bijbehorende services, inclusief een 6-stappenplan. Mobiele camera units zijn een goed middel om bouwterreinen te beveiligen. Daarnaast wordt zo’n camera unit ook steeds vaker ingezet bij toezicht in het publieke domein zoals bij evenementen en overlast in wijken. Wilt u een weloverwogen beslissing nemen? 

Download dan hier de whitepaper. 

Reageer op dit artikel