partner nieuws

Wel vakbeurs carrosserie- en trailerbouw in RAI?

bouwbreed 39

Nu de BedrijfsautoRAI niet doorgaat, zal in overleg met de afdeling Speciale Voertuigen van RAI Vereniging bekeken worden of een beursconcept met carrosserie- en trailerbouw als basis wel doorgang kan vinden in 2017. De BedrijfsautoRAI is al een aantal edities opgebouwd rondom vier productsegmenten: trucks, bestelauto’s, speciale voertuigen en onderdelen & accessoires. De truckmerken vormden […]

Wel vakbeurs carrosserie- en trailerbouw in RAI?

Nu de BedrijfsautoRAI niet doorgaat, zal in overleg met de afdeling Speciale Voertuigen van RAI Vereniging bekeken worden of een beursconcept met carrosserie- en trailerbouw als basis wel doorgang kan vinden in 2017.

De BedrijfsautoRAI is al een aantal edities opgebouwd rondom vier productsegmenten: trucks, bestelauto’s, speciale voertuigen en onderdelen & accessoires. De truckmerken vormden met hun prominente stands en aantrekkingskracht één van de pijlers van de beurs.

Bezoekers verwachten alle grote Europese merken
Ids Boersma, directeur RAI Exhibitions: “Bezoekers verwachten op een BedrijfsautoRAI alle grote Europese merken te zien, op officiële merkenstands. Helaas hebben een aantal truckmerken aangegeven niet mee te zullen doen, waardoor de bodem eruit valt. We hebben alle mogelijke scenario’s de revue laten passeren, maar helaas verandert dit niks in de keuze van de truckfabrikanten.”

Gunstig voor andere beursorganisatoren
Het afzeggen van de BedrijfsautoRAI 2017 speelt beursorganisator Evenementenhal wel in de kaart. Zo werd de beurs Transport Compleet in Gorinchem recentelijk goed bezocht, mede vanwege de Scania primeur. En staat de editie in Hardenberg al op de lijst voor maart 2017. Maar of er nu ook in het najaar een Transport Compleet gaat komen? Wordt vervolgd zullen we maar zeggen.

Meer info: https://raivereniging.nl en http://booking.evenementenhal.nl/nl/transport-compleet-hardenberg-2017/hardenberg/exposant.

Reageer op dit artikel