partner nieuws

Volgend jaar toch geen BedrijfsautoRAI

bouwbreed 4

De data waren al bekend: 17 tot en met 21 oktober. Toch gaat de BedrijfsautoRAI 2017 niet door en een nieuwe datum is nog niet bekend. Opnieuw maakt de nationale truck en bestelauto beurs een hink-stap-sprong. In overleg met het Tentoonstellingscomité hebben RAI Amsterdam BV en RAI Vereniging besloten de BedrijfsautoRAI 2017 niet door te […]

Volgend jaar toch geen BedrijfsautoRAI

De data waren al bekend: 17 tot en met 21 oktober. Toch gaat de BedrijfsautoRAI 2017 niet door en een nieuwe datum is nog niet bekend. Opnieuw maakt de nationale truck en bestelauto beurs een hink-stap-sprong.

In overleg met het Tentoonstellingscomité hebben RAI Amsterdam BV en RAI Vereniging besloten de BedrijfsautoRAI 2017 niet door te laten gaan. Ondanks een succesvolle editie in 2015 heeft een aantal truckmerken aangegeven niet deel te nemen aan de 2017 editie. Hiermee valt de basis weg voor een BedrijfsautoRAI, aldus de organisatoren.

Niet voor het eerst
Het is zoals we weten niet voor eerst dat de BedrijfsautoRAI afwijkt van het tweejaarlijkse ritme. Zo was er mede door de crisis al eens een stilte die zo’n vijf jaar duurde. Pas in 2012 werd de stilte doorbroken. Twee jaar later, in 2014, werd de BedrijfsautoRAI al weer naar 2015 doorgeschoven.
Die editie was een heel succesvolle, met 160 exposanten (daaronder alle grote merken) en circa 55.000 bezoekers, maar blijkbaar is een tweejaarlijkse vakbeurs toch teveel van het goede voor deze sector.

Meer info: https://raivereniging.nl.

Reageer op dit artikel