partner nieuws

Verhoeven houdt weer Demodagen

bouwbreed 3

Verhoeven heeft zich in meer dan 55 jaar ontwikkeld tot verkoop- en serviceorganisatie op het gebied van grondverzetmachines, rijwerk, rubbertracks, uitrustingsstukken en de serviceverlening hieraan. Het bedrijf met hoofdvestiging in het Brabantse Maarheeze maakt zich sterk voor ‘one stop shop’-oplossingen. Bedrijfsonderdelen De Verhoeven Groep bestaat uit de bedrijfsonderdelen Verhoeven Grondverzetmachines, VMT International, VTS Constructions, Vereco, […]

Verhoeven houdt weer Demodagen

Verhoeven heeft zich in meer dan 55 jaar ontwikkeld tot verkoop- en serviceorganisatie op het gebied van grondverzetmachines, rijwerk, rubbertracks, uitrustingsstukken en de serviceverlening hieraan. Het bedrijf met hoofdvestiging in het Brabantse Maarheeze maakt zich sterk voor ‘one stop shop’-oplossingen.

Bedrijfsonderdelen

De Verhoeven Groep bestaat uit de bedrijfsonderdelen Verhoeven Grondverzetmachines, VMT International, VTS Constructions, Vereco, Verga en Schäfer. Verhoeven levert grondverzetmachines van de kwaliteitsmerken Takeuchi en Ausa. De rijwerken zijn van Berco en Vematrack. Uitrustingsstukken in Verhoevens assortiment zijn van VemaTEC en de slijtdelen van Esco.

Demodagen Zeewolde
Vrijdag 18 november  17.00 – 21.00
Zaterdag 19 november  09.00 – 17.00
Oogstweg 15, 3899 BJ, Zeewolde
www.verhoevenbv.com

Demodagen Maarheeze
Zaterdag 26 november  12.00 – 21.00
Zondag 27 november  09.00 – 16.00
Den Engelsman 2, 6026 RB, Maarheeze
www.verhoevenbv.com

Demodagen Vereco Berkel & Rodenrijs
Vrijdag 9 december  17.00 – 21.00
Zaterdag 10 december  09.00 – 16.00
Nobelsingel 2, 2652 XA Berkel en Rodenrijs
www.verhoevenbv.com

Reageer op dit artikel