partner nieuws

Van der Wiel kiest Ford en nieuwe huisstijl

bouwbreed 7

De bekende roodbruine achtergrondkleur op de Van der Wiel voertuigen maakte plaats voor helder wit. Wat bleef is het levendig groene dak dat nu een echte eyecatcher is geworden. Verder werd het bekende logo gestyleerd en groot maar subtiel op de zijkanten geplaatst, met daarnaast een versie in kleur en de naam van het bedrijf. […]

Van der Wiel kiest Ford en nieuwe huisstijl

De bekende roodbruine achtergrondkleur op de Van der Wiel voertuigen maakte plaats voor helder wit. Wat bleef is het levendig groene dak dat nu een echte eyecatcher is geworden. Verder werd het bekende logo gestyleerd en groot maar subtiel op de zijkanten geplaatst, met daarnaast een versie in kleur en de naam van het bedrijf. Het ontwerp van FolieTotaal in Drachten mag bijzonder geslaagd en fris worden genoemd, vindt onze verslaggever Iep van der Meer.

Vervoer van mensen en gereedschappen

De nieuwe Ford voertuigen variëren van de Ford Fiësta via de Ford Connect bestelwagens tot en met de grootste Ford, de Transit. De voertuigen worden ingezet door de werkmaatschappijen Van der Wiel Transport, Infra & Milieu en Biogas. De taak van de voertuigen is hoofdzakelijk het vervoeren van mensen en gereedschappen. De grote bestelwagen wordt door Van der Wiel Biogas ingezet als servicewagen die door heel  Nederland  op projectlocaties wordt ingezet.

Stap op de duurzaamheidsladder

Met de nieuwe voertuigen maakt Van der Wiel wederom een stap op de duurzaamheidsladder. De Ford bedrijfswagens voldoen aan de nieuwste emissie-eisen en zijn voorzien van de laatste techniek. Dat brengt niet alleen minder uitstoot maar ook een lager brandstofverbruik met zich mee. De voertuigen werden geleverd door Forddealer Sutherland in Drachten in samenwerking met Friesland Lease.

Reageer op dit artikel