partner nieuws

Spierings weer voor 100 procent kranenbouwer

bouwbreed 26

Spierings heeft een aantal jaren met beperkte groei gekend, maar heeft sinds dit jaar de wind weer in de zeilen. De orderportefeuille groeit en de geografische expansie begint vorm te krijgen. Spierings kranen heeft de eerste acht kranen van het tijdens Matexpo 2015 gepresenteerde type SK 597-AT4 inmiddels uitgeleverd. Tevens heeft het bedrijf de afgelopen […]

Spierings weer voor 100 procent kranenbouwer
Dit is een andere kraan van Spierings (SK 597-AT4)

Spierings heeft een aantal jaren met beperkte groei gekend, maar heeft sinds dit jaar de wind weer in de zeilen. De orderportefeuille groeit en de geografische expansie begint vorm te krijgen. Spierings kranen heeft de eerste acht kranen van het tijdens Matexpo 2015 gepresenteerde type SK 597-AT4 inmiddels uitgeleverd. Tevens heeft het bedrijf de afgelopen maanden ruim veertig orders voor deze nieuweling mogen ontvangen.

Positief verhaal

Sinds enkele jaren is ook Koos Spierings (33), neef van oprichter en eigenaar Leo Spierings, bij het bedrijf betrokken. In de nieuwe structuur zal Koos als Commercieel Directeur verantwoordelijk zijn voor de verkooporganisatie van Spierings Mobile Cranes en ook deel uitmaken van de directie van Spierings.

Hij staat er duidelijk positief in: “We merken een sterk herstel voor de markt van de mobiele torenkranen in zowel in binnen- als buitenland. We zijn zeer verheugd met de order van vijf nieuwe SK 597-AT4 kranen voor de firma Mammoet. Tevens zullen we Mammoet dit jaar ook een nieuwe SK 1265-AT6 leveren. We zijn blij dat er is gekozen voor de Spierings kranen; de Nederlandse maakindustrie is toch iets waar iedere Nederlander trots op mag zijn.”
Meer info: www.spieringskranen.nl.

Reageer op dit artikel