partner nieuws

MercedesBenz Vito ook in 2017 Bestelauto van het Jaar

bouwbreed 7

De uitstraling, de rijeigenschappen, de veiligheid, de volledigheid van het leveringsprogramma, het comfortniveau van de Vito én de sterke dealerorganisatie wisten de juryleden van de verkiezing te imponeren en overtuigen. De Mercedes-Benz Vito is leverbaar met voor-, achter- en vierwielaandrijving en biedt een groot aantal carrosserievormen. Grote waardering voor rijeigenschappen Al vanaf zijn introductie maakt […]

MercedesBenz Vito ook in 2017 Bestelauto van het Jaar

De uitstraling, de rijeigenschappen, de veiligheid, de volledigheid van het leveringsprogramma, het comfortniveau van de Vito én de sterke dealerorganisatie wisten de juryleden van de verkiezing te imponeren en overtuigen. De Mercedes-Benz Vito is leverbaar met voor-, achter- en vierwielaandrijving en biedt een groot aantal carrosserievormen.

Grote waardering voor rijeigenschappen

Al vanaf zijn introductie maakt de Mercedes-Benz Vito op vrijwel alle beoordelingscriteria indruk op de jury. Hij scoort het hoogst op twee onderdelen: volledigheid van het productgamma en de uitstraling van het model. Daarnaast hebben de juryleden grote waardering voor de rijeigenschappen en de aangename werkplek voor de bestuurder.

Uitstekend dealernetwerk

Jorus Vos, Managing Director Mercedes-Benz Vans (foto): “Het spreekt voor zich dat wij ontzettend blij zijn met de verkiezing van de Mercedes-Benz Vito tot Bestelauto van het Jaar, en dat voor de tweede achtereenvolgende keer. In de totale beoordeling heeft de Vito op alle punten een hoge score behaald, met daarbij de toevoeging dat er een zeer hoge waardering is voor ons dealernetwerk. In de afgelopen twee jaar is er veel aandacht aan besteed om de Mercedes-Benz Bestelwagendealers te certificeren volgens de strenge Van ProCenter-norm. Hiermee garanderen we een 100% bedrijfsmatige mobiliteit, ruime openingstijden, passend vervangend vervoer en indien gewenst een haal- en brengservice.”

Mercedes-Benz Sprinter ook in top-5

De Mercedes-Benz Sprinter is eveneens een vaste waarde in de top van de verkiezing en op veel criteria scoorde hij hoog tot zeer hoog. Volgens de jury is de Sprinter hooggewaardeerd gereedschap voor een uiteenlopende doelgroep van zakelijke gebruikers. Verder bezet de Sprinter de eervolle hoogste positie bij het onderdeel kwaliteit van importeur en dealers.

Reageer op dit artikel