partner nieuws

Komatsu: Groot potentieel Europese materieelmarkt

bouwbreed 31

Nederland bezit veel knowhow en internationale dynamiek in heel wat toepassingen, zoals grondverzet, infrastructuur, sloop, recycling, verhuur, logistiek en drainage. Een goede reden om de branche direct bij de ontwikkelingen in de materieelsector te betrekken. Gregory de Jacquier, General Manager bij BIA Benelux, gaat dieper in op de bedoeling van die belangrijke avond: “Sedert vele […]

Komatsu: Groot potentieel Europese materieelmarkt

Nederland bezit veel knowhow en internationale dynamiek in heel wat toepassingen, zoals grondverzet, infrastructuur, sloop, recycling, verhuur, logistiek en drainage. Een goede reden om de branche direct bij de ontwikkelingen in de materieelsector te betrekken.

Gregory de Jacquier, General Manager bij BIA Benelux, gaat dieper in op de bedoeling van die belangrijke avond: “Sedert vele jaren zijn werk en ontwikkeling nauw verweven bij BIA en Komatsu, en dat zowel in de Benelux als in Afrika. BIA BV verdeelt, herstelt en onderhoudt de Komatsu-machines en richt zich daarbij vooral op de Nederlandse klanten in het land zelf en daarbuiten. De onderneming doet dat met de nodige toewijding en permanente bekommernis over verbetering van de prestaties, efficiëntie en veiligheid van de activiteiten van haar klanten.”

Troeven nog onvoldoende bekend op Nederlandse markt

De Jacquier voegt er nog aan toe: “Komatsu ontwikkelt en vervaardigt premium machines met een innovatiepercentage en rendement die tot de hoogste ter wereld behoren. Het Komatsu-BIA team biedt troeven die nog onvoldoende bekend zijn op de Nederlandse markt waarvoor wij grote groeiambities koesteren. Deze exclusieve en feestelijke avond vormt dus een bijzondere gelegenheid om onze eigen identiteit en waarden duidelijk in de verf zetten bij onze Very Important Guests.”
Meer info: www.biagroup.com.

Reageer op dit artikel