partner nieuws

Keerwanden rondom terras verzorgingstehuis Hilversum

bouwbreed 7

Nieuw terras met grondkering Om het hoogteverschil van het verhoogde buitenterras op te vangen heeft de Koninklijke Van Ginkel Groep gekozen voor onze 125 cm hoge L-keerwanden. Verderop zijn dezelfde wanden ingezet voor een verhoogd deel van de tuin. De wanden dienen logischerwijs als grondkering om het hoogteverschil op te vangen. Coating Om de wanden […]

Keerwanden rondom terras verzorgingstehuis Hilversum

Nieuw terras met grondkering
Om het hoogteverschil van het verhoogde buitenterras op te vangen heeft de Koninklijke Van Ginkel Groep gekozen voor onze 125 cm hoge L-keerwanden. Verderop zijn dezelfde wanden ingezet voor een verhoogd deel van de tuin. De wanden dienen logischerwijs als grondkering om het hoogteverschil op te vangen.

Coating
Om de wanden zo goed mogelijk bij het geheel te laten passen zijn de wanden voorzien van een speciale coating. De wanden zijn gecoat met de grijze kleur die ook veel in het gebouw te vinden is. Zo passen de keerwanden beter in het geheel.

Nieuw Kerkelanden
Na de nieuwbouw is Flat Kerkelanden verder gegaan onder de naam Nieuw Kerkelanden. De nieuwe naam is gekozen in samenspraak met bewoners en andere betrokkenen. Er is nu ruimte voor 103 bewoners met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en gerontopsychiatrische problematiek (GP).

Bekijk hier een aantal foto’s

Reageer op dit artikel