partner nieuws

Duitse overname door holding Molcon Interwheels

bouwbreed 27

Molcon Interwheels is bekend als specialist in banden en wielen voor de agrarische sector, bij on-the-road- en off-the-road-toepassingen, voor de industrie en recent ook voor de vrachtwagensector. Het bedrijf heeft diverse gerenommeerde banden- en wielenmerken in het programma. Een van de sterkste troeven is de eigen productie van hoogwaardige wielen op maat. Op dat punt […]

Duitse overname door holding Molcon Interwheels

Molcon Interwheels is bekend als specialist in banden en wielen voor de agrarische sector, bij on-the-road- en off-the-road-toepassingen, voor de industrie en recent ook voor de vrachtwagensector. Het bedrijf heeft diverse gerenommeerde banden- en wielenmerken in het programma. Een van de sterkste troeven is de eigen productie van hoogwaardige wielen op maat. Op dat punt wordt de gehele overname van Grasdorf belangrijk.

Van 50 naar 100 procent

PEW Holding bezat reeds 50 procent van de aandelen Grasdorf en wil met deze acquisitie de reeds bestaande synergiën tussen Molcon Interwheels en Grasdorf GmbH verder optimaliseren, zo laat marketingmedewerker Olivier Hendrickx ons weten. Die optimalisatie betreft zowel de productieprocessen als de algemene groothandel.
Grasdorf Rad realiseert momenteel een omzet van om en nabij de veertig miljoen euro en heeft diverse vestigingen in Duitsland.
Meer info: www.molconinterwheels.com en www.grasdorf-rad.eu.

Een bedrijfsfilm is te vinden op het YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCIH1h5gS-2M3Ansfs5ZKI_g.

Reageer op dit artikel