partner nieuws

Bezoek vakbeurs Bouw & Installatie Zuid-Nederland

bouwbreed 14

Een mooie mix aan segmenten Ontmoet bedrijven actief in de woning- en utiliteitsbouw, w-installatietechniek, onderhoud & renovatiebranche en energie & besparing tijdens deze driedaagse vakbeurs. Dit is het moment om de nieuwste producten en diensten uit de bouw-, renovatie- en installatietechniekbranche te ontdekken. Materia tentoonstelling, Demoplein en meer! Breng tijdens de beurs vooral een bezoek […]

Bezoek vakbeurs Bouw & Installatie Zuid-Nederland

Een mooie mix aan segmenten
Ontmoet bedrijven actief in de woning- en utiliteitsbouw, w-installatietechniek, onderhoud & renovatiebranche en energie & besparing tijdens deze driedaagse vakbeurs. Dit is het moment om de nieuwste producten en diensten uit de bouw-, renovatie- en installatietechniekbranche te ontdekken.

Materia tentoonstelling, Demoplein en meer!
Breng tijdens de beurs vooral een bezoek aan het Demo en Experience plein. U wordt hier getrakteerd op de nieuwste innovaties uit de markt. Daarnaast presenteert Materia middels een tentoonstelling ruim 60 innovatieve bouwmaterialen en is er aandacht voor verschillende bijzondere bouwcases uit Zuid-Nederland.

Duurzame Donderdag
Op Duurzame Donderdag, de 3e beursdag, wordt in samenwerking met Bouwontbijt.com een bouwlunch georganiseerd. Vier interessante sprekers verzorgen tijdens de lunch een inspirerende presentatie over duurzaamheid. Meer informatie over de sprekers, topics en het aanmelden vindt u op de website.

Meer informatie: www.evenementenhal.nl/bouw

Reageer op dit artikel