partner nieuws

InfraPro en Recycling focussen op circulaire economie

bouwbreed 0

Van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 oktober staat de Evenementenhal in Gorinchem tussen 13.00 en 21.00 uur geheel in het teken van infrastructuur en hergebruik – zaken die dichter bij elkaar liggen dan je zou denken. Zo biedt de gezamenlijke Bouw- en sloopstraat een platform voor bedrijven actief in het proces van groen-, […]

InfraPro en Recycling focussen op circulaire economie

Van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 oktober staat de Evenementenhal in Gorinchem tussen 13.00 en 21.00 uur geheel in het teken van infrastructuur en hergebruik – zaken die dichter bij elkaar liggen dan je zou denken. Zo biedt de gezamenlijke Bouw- en sloopstraat een platform voor bedrijven actief in het proces van groen-, puin- en grondrecycling. Ook de Klein Transport Partners met transportoplossingen tot 3,5 ton zijn weer aanwezig.

Circulaire economie

InfraPro staat deze editie namelijk evenals vakbeurs Recycling in het teken van circulaire economie ofwel hergebruik van producten en materialen. Grondstoffen verliezen hierdoor niet of nauwelijks hun waarde. Van inkoop tot gebruik kijkt men naar duurzame oplossingen. Deze cyclus kent voordelen als: lagere grondstofkosten, minder afvalstoffen en nieuwe kansen voor ketensamenwerking.

Must See-route

Nieuw deze editie van InfraPro zijn de verschillende buitendemonstraties. Ook is er een speciaal starters- en netwerkplein. Er is een Must See-route uitgezet langs alle innovaties op de beurs. Ook is er extra aandacht voor aannemers en asfalt middels themapleinen. Een inspirerend kennisprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door: CROW, MVO Nederland, Grip Road Inspection en Fugro.
Meer info: InfraPro 2016 en Recycling 2016.

Reageer op dit artikel