partner nieuws

Hyundai en CNH gaan samen mini’s bouwen

bouwbreed 8

Er worden vier minigravers bij Hyundai voor CNH gebouwd en tien modellen worden als kits aan CNH geleverd waarna deze ze assembleert. Dankzij deze samenwerking hoopt Hyundai de komende tien jaar de afzet van mini’s te verdubbelen. De eerste machines uit de gezamenlijke productie zullen begin 2017 op de markt komen. Daarnaast willen de concerns […]

Hyundai en CNH gaan samen mini’s bouwen

Er worden vier minigravers bij Hyundai voor CNH gebouwd en tien modellen worden als kits aan CNH geleverd waarna deze ze assembleert. Dankzij deze samenwerking hoopt Hyundai de komende tien jaar de afzet van mini’s te verdubbelen. De eerste machines uit de gezamenlijke productie zullen begin 2017 op de markt komen. Daarnaast willen de concerns gezamenlijk nieuwe minigravermodellen ontwikkelen en bestaande modellen vernieuwen.

Stabiele markt

S.G. Rhee, Chief Operating Officer van de Constructiontak van Hyundai: “Wij zien, dat de minigravermarkt stabieler is dan de wereldwijde markt voor grotere machines. Daarnaast gaan wij ervan uit dat de vraag naar minigravers blijft toenemen. Daarom is volgens ons deze samenwerking met CNH Industrial ook zeer nuttig. De producten worden onder de namen “Case Construction Equipment” en “New Holland” verkocht. Volgens mij een win-win-situatie voor beide bedrijven en concerns.”
J.C. Jung, CEO van Hyundai Heavy Industries Europa, voegt toe: “De strategische samenwerking zal goed zijn voor onze minigravers en tot uitbreiding en verdere ontwikkeling van de bestaande en toekomstige modellen leiden. En natuurlijk zullen onze dealers in Europa van deze nieuwe ontwikkeling meeprofiteren.”

Reageer op dit artikel