partner nieuws

Bouwen aan gasloos, het is echt mogelijk

bouwbreed 71

Voorbeeldproject In oktober 2016 worden 17 woningen met een energie prestatie vergoeding gebouwd in Steenbergen. Dit is een samenwerking tussen Techneco met woningbouwcorporatie Stadlander en installateur P. Jansen uit Bergen op Zoom.  Ondersteuning Wilt u aan de BENG eisen voldoen? Nul-op-de-meter bouwen? Of is de EPG 0,4 opgave genoeg? Het toepassen van warmtepompen ligt steeds […]

Bouwen aan gasloos, het is echt mogelijk

Voorbeeldproject
In oktober 2016 worden 17 woningen met een energie prestatie vergoeding gebouwd in Steenbergen. Dit is een samenwerking tussen Techneco met woningbouwcorporatie Stadlander en installateur P. Jansen uit Bergen op Zoom. 

Ondersteuning
Wilt u aan de BENG eisen voldoen? Nul-op-de-meter bouwen? Of is de EPG 0,4 opgave genoeg? Het toepassen van warmtepompen ligt steeds meer voor de hand. Techneco helpt u graag verder. Met onze grondgekoppelde, hybride- en lucht-water warmtepompen bieden we voor elke situatie de meest duurzame oplossing. Bent u zelf niet BRL 6000-21 gecertificeerd voor grondgekoppelde systemen dan kunnen wij u daarbij ondersteunen. 

Over Techneco
Techneco is 20 jaar specialist op het gebied van warmtepompsystemen en levert diverse warmtepompen voor zowel de nieuwbouw, bestaande bouw als renovatie. Continue vernieuwing en klanttevredenheid staan bij centraal. Of het nu een lucht/water-, water/water- of een gasabsorptiewarmtepomp betreft, Techneco kan altijd de beste oplossing bieden.

Techneco staat in stand 04.C031 op Vakbeurs Energie, www.techneco.nl

Reageer op dit artikel