partner nieuws

Scania’s IAA-primeur op Transport Compleet

bouwbreed 1

De nieuwe Scania wordt hét nieuws van automotive vakbeurs IAA in Hannover. Bijzonder is dan ook, dat deze wereldprimeur al veel eerder is te zien, namelijk op onze eigen vakbeurs Transport Compleet. Die wordt van dinsdag 6 tot en met donderdag 9 september, dagelijks van 14.00 – 22.00 uur, gehouden in de Evenementenhal te Gorinchem […]

Scania’s IAA-primeur op Transport Compleet

De nieuwe Scania wordt hét nieuws van automotive vakbeurs IAA in Hannover. Bijzonder is dan ook, dat deze wereldprimeur al veel eerder is te zien, namelijk op onze eigen vakbeurs Transport Compleet. Die wordt van dinsdag 6 tot en met donderdag 9 september, dagelijks van 14.00 – 22.00 uur, gehouden in de Evenementenhal te Gorinchem (http://bit.ly/2cjDu4T). Automotive vakbeurs IAA vindt van 22 tot en met 29 september plaats in Hannover (D).

Nieuwe generatie zware bedrijfswagens

Scania heeft tijdens een grote internationale launch in Parijs de nieuwe generatie zware bedrijfswagens gepresenteerd. Het volledige Scaniaprogramma wordt het komende jaar afgelost door nieuwe modellen. Traditiegetrouw komen eerst de lange-afstandvoertuigen aan de beurt, later gevolgd door de distributie- en bouwvoertuigen.

Als eerste R-serie en S-serie

Als eerste lanceert Scania nu de nieuwe R-serie en een geheel nieuw model in de range, de S-serie. Die laatste is de overtreffende trap in ruimte en comfort doordat er een vlakke cabinevloer wordt toegepast. Het totaal ontbreken van een motortunnel biedt meer leefruimte in de cabine en daarmee heeft Scania nu een nieuw topmodel voor het ultieme lange-afstandsvervoer.
Verder komt er nu een 500 pk sterke versie van de 13 liter motor, ook zonder EGR.

In de op 15 september verschijnende Materieelkrant, die voor een groot deel in het teken staat van de IAA, vindt u meer informatie over de Scania-primeur.

Reageer op dit artikel