partner nieuws

Buitenkansjes bij veiling zand- en grindhandel Van Woudenberg in Renkum

bouwbreed 157

De online faillissementsveiling in opdracht van curator mr. J. Kalisvaart, (DAAN Advocatuur & Notariaat te Arnhem) omvat 799 bedrijfsmiddelen uit het faillissement van de firma Van Woudenberg in Renkum. De kavellijst omvat buitenkansjes zoals DAF, Scania en Volvo (container)vrachtwagens, (container)aanhangwagens, Liebherr – Volvo wielladers, een Atlas graafmachine, Hammel shredder, opleggers, 4-koloms hefbrug (20.000 Kg), vrachtwagenband(de)montageapparaat, […]

Buitenkansjes bij veiling zand- en grindhandel Van Woudenberg in Renkum

De online faillissementsveiling in opdracht van curator mr. J. Kalisvaart, (DAAN Advocatuur & Notariaat te Arnhem) omvat 799 bedrijfsmiddelen uit het faillissement van de firma Van Woudenberg in Renkum. De kavellijst omvat buitenkansjes zoals DAF, Scania en Volvo (container)vrachtwagens, (container)aanhangwagens, Liebherr – Volvo wielladers, een Atlas graafmachine, Hammel shredder, opleggers, 4-koloms hefbrug (20.000 Kg), vrachtwagenband(de)montageapparaat, voorraad (vrachtwagen)onderdelen, diverse containers, bigbags, stapelblokken, werkplaatsinventaris, heftruck, gereedschap, kantoorinventaris, etc.

De biedingen bij deze veiling staan onder toezicht van notaris mr. Th.A. Ritsema, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen NV te Zwolle.

Veilingdata en -tijden

Start veiling: vrijdag 26 augustus 2016 om 17:00 uur.
Sluiting vanaf dinsdag 30 augustus 2016 om 18:00 uur.
Kijkdag is vrijdag 26 augustus 2016 van 10:00 uur tot 16:00 uur. Locatie: Industrieweg 29, 6870 DA Renkum.
De veiling wordt online gehouden door de daarin gespecialiseerde veilingorganisatie van BVA Auctions uit Amersfoort. De kavellijst is te bekijken op www.bva-auctions.com/auction/index/22468.

Halve eeuw historie

Barend van Woudenberg startte op 10 januari 1966 een transportbedrijf. Met drie kipauto’s werd bouwmateriaal vervoerd, afval afgevoerd vanaf bouwplaatsen (met de schop geladen) en werden zand- en grindproducten geleverd. Eerst vanuit huis, sinds 1978 vanaf een steeds verder uitdijende vestiging op het industrieterrein van Renkum. Inmiddels was het bedrijf niet alleen qua aantal auto’s gegroeid, maar was er ook een start gemaakt met (afval)containers. Om al het materieel op eigen terrein te kunnen stallen werd steeds, als de gelegenheid zich voordeed, het aangrenzende perceel gekocht.

De continuïteit van het bedrijf werd lange tijd gewaarborgd door zoon Coen van Woudenberg, die al vanaf 1993 in het bedrijf werkzaam was en in 2001 tot de BV toetrad. Vanaf december 2007 had hij alle aandelen in handen, zo lezen op de website van het bedrijf, dat uiteindelijk een halve eeuw heeft bestaan.

Reageer op dit artikel