partner nieuws

Recente terugblik Bauma en TKD in digitale zomereditie Materieelkrant

bouwbreed 8

Online lezen van de digitale zomereditie kan via deze verkorte link: http://bit.ly/2a3hbKU. U komt dan uit op de website van ISSUU en daar kunt u nog veel meer magazines gratis lezen, zowel van de Materieelkrant als van enkele concullega’s uit binnen- en buitenland. De link voor de directe download van de pdf-versie is: http://bit.ly/2a0XvGz. TKD […]

Recente terugblik Bauma en TKD in digitale zomereditie Materieelkrant

Online lezen van de digitale zomereditie kan via deze verkorte link: http://bit.ly/2a3hbKU. U komt dan uit op de website van ISSUU en daar kunt u nog veel meer magazines gratis lezen, zowel van de Materieelkrant als van enkele concullega’s uit binnen- en buitenland. De link voor de directe download van de pdf-versie is: http://bit.ly/2a0XvGz.

TKD en Bauma goed bezochte vakevenementen

De Bauma in München, die in april werd gehouden, en onze eigen TKD in Almere werden allebei goed bezocht. Dat wordt gezien als een duidelijk teken dat de economie weer beter gaat draaien. In onze digitale zomereditie blikken we nog even terug op beide vakevenementen.

Uitschuifdumper als blikvanger

We openen de digitale zomereditie met een innovatie van eigen bodem: de Dutchdumper ofwel de door ETEC ontwikkelde uitschuifdumper. We kennen hem van de ETEC- machines, maar Henk van Vliet uit Waddinxveen is steeds meer aan het specialiseren: zie bijvoorbeeld zijn bijzondere gieken en nu dus ook de Dutchdumper. Het was de blikvanger van de TKD 2016.

Reageer op dit artikel