partner nieuws

Komend weekend naar Truckstar Festival

bouwbreed 8

Even alles vergeten – de dure diesel, de oneerlijke concurrentie en ander gedoe. Tijdens het Truckstar Festival kan gewoon genoten worden van alles wat er te zien en beleven is. Vaste onderdelen van het truckersfeestje zijn o.a. de caravanraces, truckraces, decibellencontest, de mooiste truck van Nederland, braderie en beursplein, showtruck en special paint en een […]

Komend weekend naar Truckstar Festival

Even alles vergeten – de dure diesel, de oneerlijke concurrentie en ander gedoe. Tijdens het Truckstar Festival kan gewoon genoten worden van alles wat er te zien en beleven is. Vaste onderdelen van het truckersfeestje zijn o.a. de caravanraces, truckraces, decibellencontest, de mooiste truck van Nederland, braderie en beursplein, showtruck en special paint en een spectaculaire show. Hoogtepunt voor velen is de Hollandse Avond met bekende (meezing)artiesten.

Op vrijdag begint het al

Het Truckstar Festival wordt gehouden op het circuit van de TT ten zuidwesten van Assen. Aan de kassa zijn nog kaarten verkrijgbaar, aldus de organisatie. Het truckersfeest wordt gehouden op zaterdag 30 en zondag 31 juli.

Op vrijdag 29 juli begint het eigenlijk al: in de ochtend start het binnenrijden van de trucks. In eerste instantie zijn het de bijzondere trucks uit de speciale categorieën, gevolgd door de trucks die langs de baan komen te staan. Het binnenrijden is een spektakel op zich, dat ieder jaar door vele mensen langs de route wordt aanschouwd. Dat geldt ook voor het uitrijden, dat tot tientallen kilometers in de omtrek door mensen langs de kant van de weg wordt gadegeslagen.
Meer info: www.truckstar.nl/festival/info.

Reageer op dit artikel