Splinternieuwe Mercedes vijfasser op TKD

Splinternieuwe Mercedes vijfasser op TKD

Mercedes-Benz kwam met de splinternieuwe 10x4 variant van de Arocs naar Almere. Deze 47-tons vijfasser wordt in het Duitze Molsheim gebouwd. De 8x4 Arocs is voorzien van een negentons naloopas en daarmee denkt Mercedes een groot deel van de markt af te dekken. Het getoonde model is overigens niet exclusief voor Nederland ontwikkeld. Ook de

Mercedes-Benz kwam met de splinternieuwe 10x4 variant van de Arocs naar Almere. Deze 47-tons vijfasser wordt in het Duitze Molsheim gebouwd. De 8x4 Arocs is voorzien van een negentons naloopas en daarmee denkt Mercedes een groot deel van de markt af te dekken. Het getoonde model is overigens niet exclusief voor Nederland ontwikkeld. Ook de Zwitsers passen deze configuratie toe.

Zes jaar garantie op aandrijflijn.

Bijzonder is wel dat Mercedes een aandrijflijngarantie van maar liefst zes jaar aanbiedt op de Arocs. Ander nieuws op de Mercedesstand betrof onder meer een nieuwe Actros-trekker met een hydraulisch aangedreven vooras voor Leenaerts uit Born en een indrukwekkende 8x4 zwaartransporttrekker voor Boekestijn.

Meer info: http://bit.ly/1sZ06Lr.