partner nieuws

Riwal wint Large Rental Company of the Year 2016 Award

bouwbreed 8

De uitreiking van de prestigieuze Europese Rental Awards vond begin juni plaats in Stockholm en was georganiseerd door IRN en de European Rental Association (ERA). Er waren in totaal zes categorieën waarin een award werd toegekend, waaronder die van Large Rental Company of the Year waarin Riwal won. Innovatief bedrijf De jury verklaart: 2015 was […]

Riwal wint Large Rental Company of the Year 2016 Award

De uitreiking van de prestigieuze Europese Rental Awards vond begin juni plaats in Stockholm en was georganiseerd door IRN en de European Rental Association (ERA). Er waren in totaal zes categorieën waarin een award werd toegekend, waaronder die van Large Rental Company of the Year waarin Riwal won.

Innovatief bedrijf

De jury verklaart: 2015 was een belangrijk jaar voor Riwal. Zo werd het nieuwe lean besturingssysteem The Riwal Way uitgerold over de gehele organisatie, steeg de omzet met 13 procent terwijl de vloot slechts 4 procent groter was en steeg de EBITDA winst met maar liefst 22 procent. Daarnaast was Riwal actief op het gebied van innovatie. Er is een online klantportaal ontwikkeld en er zijn hoogwerkers omgebouwd tot elektrische machines.

Nieuwe vestigingen

Tot slot opende Riwal nieuwe vestigingen in België, Denemarken, Zweden, India en Kazachstan. “Dat samen heeft ons doen besluiten de award Large Rental Company aan Riwal uit te reiken,”aldus de jury.

Bij Riwal heeft de huurder keuze uit meer dan honderd soorten en maten hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Riwal investeert voortdurend in nieuwe machines, waardoor de vloot gemiddeld vier jaar jong blijft en enkel uit kwaliteitsmerken bestaat. Alleen in 2015 en 2016 worden al meer dan 900 machines vervangen.
Meer info: www.riwal.nl.

Reageer op dit artikel