partner nieuws

Mercedes-Benz Arox 6×6 WS voor Van Kalsbeek

bouwbreed 28

De nieuwe Mercedes-Benz Arocs wordt af-fabriek niet geleverd met de typisch Nederlandse Wide-Spread asopstelling. Daarvoor is de truck door Veldhuizen Wagenbouw omgebouwd. Veldhuizen demonteerde de achterste as van het aangedreven tandemstel om een mechanisch stuursysteem aan te brengen. Daarmee onstond een wide-spead gestuurd én aangedreven tandemstel. Tevens is de vooras opgewaardeerd tot tien ton. Hierdoor […]

Mercedes-Benz Arox 6×6 WS voor Van Kalsbeek

De nieuwe Mercedes-Benz Arocs wordt af-fabriek niet geleverd met de typisch Nederlandse Wide-Spread asopstelling. Daarvoor is de truck door Veldhuizen Wagenbouw omgebouwd. Veldhuizen demonteerde de achterste as van het aangedreven tandemstel om een mechanisch stuursysteem aan te brengen. Daarmee onstond een wide-spead gestuurd én aangedreven tandemstel. Tevens is de vooras opgewaardeerd tot tien ton. Hierdoor wordt een GVW gerealiseerd van 33 ton. De truck is door Rondaan uit Berlikum voorzien van een Epsilon Q170Z84ti opvouwbare Z-kraan en een tweezijdige kipper met een hydroboard en hydraulische afdekkleppen.

Reageer op dit artikel