partner nieuws

Keerwanden voor nieuw parkeerterrein KNVB in Zeist

bouwbreed 2

In verstek en afgeschuind De in totaal 100 meter aan keerwanden zijn in verstek geproduceerd en deels afgeschuind. Dit zorgt voor een dynamisch ontwerp in het vernieuwde parkeerterrein. De keerwanden dienen als grondkering voor de nieuwe ondergrondse parkeergarage. Speciale zuignap De keerwanden met een hoogte tot 5 meter zijn op locatie geplaatst middels een speciale […]

Keerwanden voor nieuw parkeerterrein KNVB in Zeist

In verstek en afgeschuind
De in totaal 100 meter aan keerwanden zijn in verstek geproduceerd en deels afgeschuind. Dit zorgt voor een dynamisch ontwerp in het vernieuwde parkeerterrein. De keerwanden dienen als grondkering voor de nieuwe ondergrondse parkeergarage.

Speciale zuignap
De keerwanden met een hoogte tot 5 meter zijn op locatie geplaatst middels een speciale zuignap. Hierdoor behoeven de wanden geen hijsogen die het strakke ontwerp verstoren. Het gehele project is geheel naar wens verlopen en ook de plaatsing verliep vlekkeloos en snel.

Bekijk hieronder onze video van het project KNVB

Reageer op dit artikel