partner nieuws

Eerste Hitachi ZX19-5 afgeleverd in Nederland

bouwbreed 6

Eerst werd gesproken over een ZX18-3, maar omdat het nieuwe model al bijna van de band rolde werd gekozen voor het nieuwste type mini-graafmachine van Hitachi, de ZX19 uit de 5-serie. Vergeleken met het oude model zijn er duidelijke verbeteringen doorgevoerd. Ruime cabine en extra functies Zo is de Hitachi ZX19-5 voorzien van een extra […]

Eerste Hitachi ZX19-5 afgeleverd in Nederland

Eerst werd gesproken over een ZX18-3, maar omdat het nieuwe model al bijna van de band rolde werd gekozen voor het nieuwste type mini-graafmachine van Hitachi, de ZX19 uit de 5-serie. Vergeleken met het oude model zijn er duidelijke verbeteringen doorgevoerd.

Ruime cabine en extra functies

Zo is de Hitachi ZX19-5 voorzien van een extra ruime cabine met veel zicht rondom, opklapbare rijpedalen, extra hydraulische functie voor sloophamer of kantelbak proportioneel bediend, standaard AM/FM-radio, opbergruimte achter de stoel, 12-volts aansluiting achterop de cabine (voor de zwaailamp), linker en rechter buitenspiegel en drie werklampen.

Cilinder hoofdarm verplaatst

De cilinder aan de hoofdarm is verplaatst van de onderkant naar de bovenkant. Dit om beschadigingen te voorkomen. Standaard is de machine te verbreden van 1000mm naar 1300mm. Verder werd door Pladdet een hydraulische snelwissel gemonteerd en een drietal bakken meegeleverd. De machine wordt in de bedrijfskleuren gespoten van Hoveniersbedrijf Molendijk.

Meer in info: www.pladdet.nl.

Reageer op dit artikel