partner nieuws

Zaterdag open huis nieuwe vestiging SMT Kuiken in Nieuwkuijk

bouwbreed 49

Op zaterdag 21 mei zijn bezoekers tussen 9.00 en 16.00 uur van harte welkom tijdens het open huis aan de Grutter 1 in Nieuwkuijk (aan de A59 tussen Drunen en Den Bosch). Tijdens het open huis gaan de nieuwe Volvo EWR150E en de Sennebogen 850E de show stelen. Bouwen aan morgen Dat thema weerspiegelt precies […]

Zaterdag open huis nieuwe vestiging SMT Kuiken in Nieuwkuijk

Op zaterdag 21 mei zijn bezoekers tussen 9.00 en 16.00 uur van harte welkom tijdens het open huis aan de Grutter 1 in Nieuwkuijk (aan de A59 tussen Drunen en Den Bosch). Tijdens het open huis gaan de nieuwe Volvo EWR150E en de Sennebogen 850E de show stelen.

Bouwen aan morgen

Dat thema weerspiegelt precies wat het Emmeloords bedrijf afgelopen periode heeft gedaan. Na een moeilijke periode staat er nu een nieuwe organisatie (SMT), zijn de verkopen bij de Volvo – en Sennebogendealer weer goed en wordt op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei de opening van de nieuwe vestiging in het Brabantse Nieuwkuijk feestelijk gevierd.

Centraal in het gebied

Tot voor kort werd heel Nederland bediend vanuit de vestiging in Emmeloord en servicepunten in Veghel en Numansdorp. Niet ideaal, volgens Kuiken-directeur Heino Westdijk. “Ofschoon onze monteurs door het hele land zitten, zaten we qua verkoop en rentals fysiek te ver van onze klanten onder de rivieren af. Daarom hebben we besloten de vestigingen Veghel en Numansdorp te verhuizen naar een grote nieuwe vestiging centraal in Zuid-Nederland. In het hart van Brabant, in Nieuwkuijk bij Den Bosch, vonden we deze perfecte locatie. Vanuit een prachtig en vooral ruim pand kunnen we nieuwe machines presenteren en verkopen, service verlenen en onze rentalvloot stallen.”
Meer informatie op www.kuiken.nl.

Reageer op dit artikel