partner nieuws

Twee primeurs tijdens drie demodagen All-up

bouwbreed 4

Bezoekers worden verrast met de nieuwe autohoogwerker van Klaas in het 3,5T segment, die een werkhoogte bereikt van 25 meter en een reikwijdte heeft van 17,5 meter. Ook de nieuwste 50 meter autokraan op een 18-tonner is tijdens deze dagen te bewonderen, evenals het totale ladderliftenprogramma van Paus en Geda. Vanzelfsprekend staat er deze dagen […]

Twee primeurs tijdens drie demodagen All-up

Bezoekers worden verrast met de nieuwe autohoogwerker van Klaas in het 3,5T segment, die een werkhoogte bereikt van 25 meter en een reikwijdte heeft van 17,5 meter. Ook de nieuwste 50 meter autokraan op een 18-tonner is tijdens deze dagen te bewonderen, evenals het totale ladderliftenprogramma van Paus en Geda.

Vanzelfsprekend staat er deze dagen een groot aantal machines opgesteld die ter plekke kunnen worden getest en vindt er verkoop plaats van occasionliften en -kranen, allemaal in topconditie gekeurd en met garantie.

Op donderdag en vrijdag zijn de demodagen van 10.00 uur tot 19.00 uur; op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Het adres is: Twentepoort Oost, 7609 RG Almelo. Meer info: www.all-up.nl

Trefpunt voor mensen met verstand van zaken

Volgens Ard Nijkamp en Raymond Damhuis van All-up zijn de demodagen hét trefpunt voor relaties. “Voor mensen dus met verstand van zaken, die het op alle fronten steeds weer hogerop willen zoeken. Die het beste van het beste vanzelfsprekend vinden en zich thuisvoelen in een professionele omgeving waarin innovatie gewoon is.”

Reageer op dit artikel