partner nieuws

Soft skills op maat

bouwbreed 8

Wil je als bouwkundig tekenaar je communicatie verbeteren of je leiderschapskwaliteiten als projectleider optimaliseren? Verwerving van functiespecifieke competenties en bewustwording van drijfveren en kwaliteiten: daarop ligt de focus in de opleidingen van TRACÉ ACADEMY. Technische trainingen TRACÉ ACADEMY biedt technisch talent de mogelijkheid bieden zich steeds verder te ontwikkelen. Om aangesloten te blijven bij de […]

Soft skills op maat

Wil je als bouwkundig tekenaar je communicatie verbeteren of je leiderschapskwaliteiten als projectleider optimaliseren? Verwerving van functiespecifieke competenties en bewustwording van drijfveren en kwaliteiten: daarop ligt de focus in de opleidingen van TRACÉ ACADEMY.

Technische trainingen
TRACÉ ACADEMY biedt technisch talent de mogelijkheid bieden zich steeds verder te ontwikkelen. Om aangesloten te blijven bij de laatste ontwikkelingen en de opgedane kennis direct toe te kunnen passen op het werk. Door functie- en vakspecifieke competenties te verbeteren. De technische trainingen worden samengesteld op basis van de opleidingsbehoefte van de deelnemers en de huidige ontwikkelingen in de markt. Thema’s als systems engineering, risicomanagement en UAV-GC zijn op dit moment hot items.

In-company
Een training is pas efficiënt als die aansluit op de praktijk en het denkniveau van de medewerkers. Is de gehele afdeling of het team toe aan een training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Dan is er de mogelijkheid voor een in-company training via de TRACÉ ACADEMY.

Geen copy-paste
In de praktijk is blijkt behoefte te zijn aan treining van dergelijke soft-skills. Het management team van de Prisma Groep koos ervoor om de training ‘Het merk Ik’ in-company te laten verzorgen. “Medewerkers moeten zich blootgeven, laten zien wie ze zijn. We willen in ons bedrijf graag dat mensen open zijn en zich kwetsbaar op durven te stellen. Dat is over het algemeen niet een hele natuurlijke houding in de wereld van de bouw en infrastructuur”, aldus de Prisma Groep.

Inschrijven is eenvoudig
Op www.tracebv.nl/academy staat de inhoud van de trainingen beschreven en vind je de mogelijkheid voor inschrijven en de tarieven. Alle trainingen worden gegeven in onze eigen trainingsruimte in Utrecht. Voor overige vragen stuur een e-mail naar info@traceacademy.nl.

SAMENVATTING “Soft skills leer je niet bij bouwkunde”. Beter leren communiceren of een training volgen als het werk niet op tijd af is, is competentiegericht trainen voor technici. Daarvoor is TRACÉ ACADEMY opgericht.

Dit artikel is eerder gepubliceerd in de Cobouw Special Opleiden & Ontwikkelen, die op 22 maart 2016 is verschenen. De schema’s zijn geactualiseerd.

Reageer op dit artikel