partner nieuws

Opbouw TKD 2016 op koers

bouwbreed 5

Het driedaagse evenement voor de bouw- en grondverzetwereld opent aanstaande donderdag de deuren, maar voor het zover is moet er nog heel wat werk verzet worden Dinsdag namen we even een kijkje, want het is altijd mooi om te zien hoe de dieplader-chauffeurs hun kostbare en zware ladingen af komen leveren. Het zorgt in ieder […]

Opbouw TKD 2016 op koers

Het driedaagse evenement voor de bouw- en grondverzetwereld opent aanstaande donderdag de deuren, maar voor het zover is moet er nog heel wat werk verzet worden

Dinsdag namen we even een kijkje, want het is altijd mooi om te zien hoe de dieplader-chauffeurs hun kostbare en zware ladingen af komen leveren. Het zorgt in ieder geval voor mooie plaatjes. Een tiental foto’s van het zwaar transport kunt u zien op bigtruck.nl/nieuws/item/opbouw-tkd-2016-op-koers.

Van drijfnat naar een stoffige boel

Maandag was het allemaal nog drijfnat, maar het terrein zelf is – afgezien van de stelconplaten – nu al lekker stoffig. Je ziet dan ook meteen welke trucks er gisteren al stonden, want die zijn inmiddels bedekt met een mooi laagje zand.

Indrukwekkende zes-assige BAS mining truck

Grote trekpleister bij Volvo is zonder meer de indrukwekkende zes-assige BAS mining truck. De FH16 750 heeft een laadvermogen van maar liefst 75 ton en naast dat monster zien alle standaard-Volvo’s er ineens uit als schaalmodellen.

Verder zagen we nu al heel veel leuke nieuwtjes maar daarover later meer. Als je alvast de voorbeschouwingen wilt lezen dan kun je op issuu.com/materieelkrant1/docs/tkd-catalogus_2016 online de TKD-catalogus lezen. Direct downloaden kan ook: www.cobouw.nl/sites/default/files/TKD-catalogus%202016.pdf.

Elke twee jaar gehouden

De Technische Kontakt Dagen zoals het voluit heet, worden om de twee jaar georganiseerd. Dit jaar vindt deze leuke beurs voor de tweede keer plaats in Almere op de Nobelhorst. Dat is zeg maar in de oksel van de A27 en de A6. Check de TKD website (www.tkd.nl) voor route-informatie en alle andere info.

Reageer op dit artikel