partner nieuws

Veel nieuwe exposanten op TKD 2016 in Almere

bouwbreed 21

Bouw en Infra en nu ook Sloop en Recycling. De uitbreiding naar die laatste twee groepen draagt duidelijk vrucht, want er hebben zich veel nieuwe bedrijven aangemeld voor een kavel/tentje op de TKD 2016. Het voor dit jaar gekozen thema “Altijd in beweging” wordt daarmee nog eens extra onderstreept. Zo’n 15.000 bezoekers verwacht De tweejaarlijkse […]

Veel nieuwe exposanten op TKD 2016 in Almere

Bouw en Infra en nu ook Sloop en Recycling. De uitbreiding naar die laatste twee groepen draagt duidelijk vrucht, want er hebben zich veel nieuwe bedrijven aangemeld voor een kavel/tentje op de TKD 2016. Het voor dit jaar gekozen thema “Altijd in beweging” wordt daarmee nog eens extra onderstreept.

Zo’n 15.000 bezoekers verwacht

De tweejaarlijkse Technische Kontakt Dagen – kortweg TKD – worden voor de tweede keer gehouden in Almere. Daar biedt de onafgebouwde nieuwbouwwijk Nobelhorst volop ruimte voor een evenement waar in drie dagen tijd (van donderdag 26 tot en met zaterdag 28 mei) zo’n 15.000 bezoekers worden verwacht. Die voor het overgrote merendeel met de eigen auto naar het TKD-terrein afreizen.

Bereikbaarheid en parkeren

Anders dan twee jaar geleden kan nu dichtbij worden geparkeerd, namelijk op het binnenterrein van de L-vormige kavelindeling (dat was in 2014 nog een kale zandvlakte en is nu met gras ingezaaid).

Het TKD-terrein is het beste bereikbaar via afslag 37 (Almere Hout) van snelweg A27. Vanuit het zuiden komend linksaf de Vogelweg (N706) op in westelijke richting. Bij het volgende kruispunt rechtsaf de Kievitsweg op en doorrijden tot de Paradijsvogelweg. Daar zijn links en rechts van de weg ruime parkeervelden aangelegd.
Meer info: www.tkd.nl.

Reageer op dit artikel