partner nieuws

Ook Bauma 2016 is weer bijzonder goed bezocht

bouwbreed 9

Van maandag 11 tot en met zondag 17 april werd op het immense Messe-terrein in Munchen de 31ste materieelvakbeurs Bauma gehouden. Meer dan 3.400 standhouders stonden te trappelen om de grote stroom vakbezoekers te verwelkomen. Ze hoefden niet lang te wachten, want meteen al de eerste ochtend, op maandag notabene, stroomden de hallen en buitenstands […]

Ook Bauma 2016 is weer bijzonder goed bezocht

Van maandag 11 tot en met zondag 17 april werd op het immense Messe-terrein in Munchen de 31ste materieelvakbeurs Bauma gehouden. Meer dan 3.400 standhouders stonden te trappelen om de grote stroom vakbezoekers te verwelkomen. Ze hoefden niet lang te wachten, want meteen al de eerste ochtend, op maandag notabene, stroomden de hallen en buitenstands vol met bezoekers. Waarbij we moeten bedenken dat het om een oppervlak gaat dat gelijk staat aan zo’n tachtig voetbalvelden!

Zonneschijn en regen

De grote toestroom aan bezoekers op maandagmorgen – “dat hebben we nog niet eerder meegemaakt”- was mede te danken aan de vooraf aangekondigde zonnige en droge dag. Voor de dagen daarna was namelijk regen voorspeld, al viel dat achteraf enorm mee.

Veel buitenlandse exposanten

Van de in totaal 3.423 exposanten kwamen er 1.263 uit thuisland Duitsland. De overige 2.160 kwamen uit 58 landen van over de gehele wereld. Met 63 procent is dat het hoogste aantal buitenlandse exposanten ooit geteld op een Bauma, aldus de trotse organisatie.
En het mooie nieuws: de exposanten hebben niet alleen kijkers over de vloer gehad, maar in groten getale ook kopers. Volgens Klaus Dittrich, topman van de Messe München, maakt dat deze Bauma ook tot een van de beste van de afgelopen decennia.
Meer info: www.bauma.de.

Reageer op dit artikel