partner nieuws

Nieuw young talent programma

bouwbreed 4

2-jarige young talent programma Na het succesvolle éénjarige young talent programma is er voor aankomend jaar gekozen om er een tweejarige ontdekkingstocht van te maken. Er is meer behoefte aan verdieping van persoonlijke ontwikkeling, aan onderlinge kennisuitwisseling en aan projectmatig leren werken. Het young talent programma bestaat uit persoonlijke trainingen, vakinhoudelijke trainingen, coaching, intervisies, projectbezoeken […]

Nieuw young talent programma

2-jarige young talent programma

Na het succesvolle éénjarige young talent programma is er voor aankomend jaar gekozen om er een tweejarige ontdekkingstocht van te maken. Er is meer behoefte aan verdieping van persoonlijke ontwikkeling, aan onderlinge kennisuitwisseling en aan projectmatig leren werken.

Het young talent programma bestaat uit persoonlijke trainingen, vakinhoudelijke trainingen, coaching, intervisies, projectbezoeken en expeditie X. Een ontdekkingstocht voor technische starters waarin ze zich ontwikkelen van een junior naar een medior professional. Werken aan uitdagende projecten én aan persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. 

Expeditie X

Expeditie X is een multidisciplinair project gedurende het tweede jaar van het programma, onder begeleiding van een senior praktijkbegeleider. Samen met een team kiest de young professional een onderwerp en gaan ze op zoek naar de meest innovatieve oplossing waarbij het de uitdaging is om het nieuws te halen. Op een energieke en leuke manier leert de young professional projectmatig te werken. De groepen die expeditie X volgen strijden om de TRACÉ trofee die wordt uitgereikt door een gekozen jury.

Meer over het young talent programma

Reageer op dit artikel